Forskærerknive

699,00 kr
749,00 kr
899,00 kr
Sorter ved
  • Fremhævet
  • Bestsellere
  • Alfabetisk, A-Å
  • Alfabetisk, Å-A
  • Pris, lav til høj
  • Pris, høj til lav
  • Dato, ældre til nyere
  • Dato, nyere til ældre
Bedste forskærerkniv også kaldet trancherkniv

Imponér dine gæster

Forskærerkniv

Forskærerkniven kan også kaldes en udskæringskniv eller trancherkniv. Uanset om du har tilberedt et stykke fjerkræ, en steg eller noget helt tredje, der kræver en udskæring - så er det en forskærerkniv, du gerne vil bruge. Netop af den grund har franskmændene et ord for netop denne kniv; trancherkniven. 

Du kan kende forskærerkniven på knivbladets størrelse. Det er nemlig ofte lige så langt som en kokkekniv, men det er også en del smallere og derfor spidsere end en kokkekniv eller en santokukniv. Det er for at få mere fleksibilitet i bladet, men samtidig have muligheden for at lade bladets længde arbejde.

Ligesom udbenerkniven er det et redskab, der er mere specialiseret - men selvom forskærerkniven ikke er designet til at hakke og snitte, så betyder det ikke, at du ikke godt kan bruge den til det. Hvis du virkelig ønsker at imponere dine gæster, så tager du en steg eller et stykke tilberedt fjerkræ med ind til bordet og så kan du begynde at skære kødet ud med din forskærerkniv.