Kokkeknive

799,00 kr
-10%
809,00 kr 899,00 kr
999,00 kr
Sorter ved
  • Fremhævet
  • Bestsellere
  • Alfabetisk, A-Å
  • Alfabetisk, Å-A
  • Pris, lav til høj
  • Pris, høj til lav
  • Dato, ældre til nyere
  • Dato, nyere til ældre

En essentiel del af ethvert køkken

Kokkekniven

Kokkekniven er kendetegnet ved sit høje og store knivblad. Kokkekniven er som regel den største kniv i knivsamlingen og den er en essentiel del af ethvert køkken. Den klassiske kokkekniv er omkring 20-30 centimeter lang og den kan bruges til at løse alle opgaver i et køkken. 

Denne kniv gør uden tvivl dit skære-, hakke- og snittearbejde nemmere, da du har en både høj og lang skæreflade. På grund af bladets størrelse kan du lade dets vægt arbejde for dig. Brug knivens egen vægt til at skære igennem diverse grøntsager eller brug den rundede knivsæg til at hakke hurtigt og effektivt

Hvad skal man tænke over, når man vælger en kokkekniv?

Det vigtigste er om kniven ligger godt i din hånd. Her spiller skæftet en rigtig stor rolle, men det er lige så væsentligt hvordan balancen for kniven er. Hvis kniven er alt for let i skæftet, skal dine arme, albuer og håndled arbejde alt for hårdt for at kontrollere kniven. Idet kokkekniven er en af de større knivtyper, har balancen mere at sige her, end det har ved en urtekniv eller en utilitykniv. 

Gyuto kokkekniv og kiritsuke kniv

Kokkeknive til alles behov

Gyuto kokkekniv eller kiritsuke kniv?

Hos Cuisine Lab finder du et godt udvalg at kokkeknive bestående af tre forskellige typer af kokkeknive, som hver især har sine særpræg og kvaliteter. Prismæssigt finder man i den billige ende Cuisine Lab Classic Gyuto Kokkekniven, som er kendetegnet ved dens meget stilrene udseende. Her får man en kniv, som er udformet med 67 lag damaskus stål, med et skæfte i sort olieret pakkatræ, som gør kniven utrolig lækker både at se på samt arbejde med.

Den næste kniv i rækken er vores Cuisine Lab North Gyuto Kokkekniv, som er designet med kvalitet og ergonomi for øje. Her finder vi et skæfte udformet særdeles ergonomisk, lavet i hårdt palisander træ. Kniven er i perfekt balance, og med dens 67 lag damaskus stål får man altså en fantastisk kokkekniv her.

Det sidste skud på stammen, samtidigt vores top model hos Cuisine Lab, finder vi Cuisine Lab Legacy Kiritsuke Kokkekniv, denne kniv er en tand anderledes i dens udformning, da knivbladet er fladere end det som man finder på Gyuto kokkekniven. Her er vi nærmere ovre i en kombination af en Gyuto og en Santoku, som altså giver den perfekte kombination til alle opgaver i køkkenet. Kniven er udviklet efter stolte Japanske smede teknikker, med et skæfte af ibenholt træ udformet oktagonalt, som giver 100% præcisions arbejde med kniven efter som alle vinkler af kniven tilbyder et fast greb.