CUISINE LAB
AMBASSADØRER

Udstyr til private & professionelle - Vi har kun kvalitetstestet køkkenudstyr!

Cuisine Lab Ambassadører

Hos Cuisine Lab har vi stærke samarbejde med dygtige og professionelle fagfolk i kokkebranchen for at sikre os at vores produkter lever op til forventningerne. Hvad end du er på udkig efter køkkenknivekogerej eller andet tilbehør til køkkenet, så kan vi garantere en høj kvalitet, som er en professionel værdig.

Nedenfor kan du læse mere om vores individuelle samarbejde med et udvalg af vores samarbejdspartnere i kokkefaget. Er du selv uddannet kok og kunne tænkte dig et samarbejde med os, så kontakte os endelig.

Køkkenchef hos Skagen Bryghus

Jonas Als

Jonas Als er Køkkenchefen hos det velkendte Skagen Bryghus, som er garanti for en velsmagende oplevelse - Både fra tallerkenen og ølglasset. Jonas har været tilknyttet Cuisine Lab siden begyndelsen, og har gennem testet alt vores køkkenudstyr . Før Jonas kom til som køkkenchef hos Skagen Bryghus, styrede han køkkenet som køkkenchef hos Restaurant Pakhuset Skagen og før det køkkenchef hos Restaurant Applaus i Aalborg.

Jonas udtaler følgende om Cuisine Lab

”I arbejdet som kok har man altid travlt, derfor er det helt essentielt at udstyret er i orden hele vejen igennem. Køkkenknive, stegepander og gryder er kokkens vigtigste redskab, så er der er ikke tid til sløve knive og stegepander og gryder hvor alting brænder på, og som tager for lang tid at vaske ordentlig op efter brug. Cuisine Lab har siden starten leveret over mine forventninger til hvad godt køkkenudstyr er - Det er en klar anbefaling fra mig.”

Ejer & Køkkenchef hos Restaurant Svanelunden

Niclas Ettrup Hansen

Niclas Ettrup Hansen har arbejdet i et højt gastronomisk luftlag igennem flere år. Niclas startede sin karriere i det proffesionelle virke hos Gammel Vrå Slot som køkkenchef, hvorefter han søgte nye udfordringer hos Restaurant Fyrklit i Hirtshals som Souchef. Efterfølgende har Niclas været ansat som Køkkenchef hos den Kongelige Danske Ambassade i Berlin, som privat kok for ambassadøren. Da Niclas vendte tilbage til den nordjyske hjemstavn, overtog han Restaurant Svanelunde, hvor han udfolder alle sine talenter i køkkenet på daglig basis.

Niclas udtaler følgende om Cuisine Lab:

"Knivene er jeg positivt overrasket over, de er super lækre atarbejde med - Også i længere tid af gangen, hvilket er super vigtigt for mig,som kok. De ovale strygestål fra Cuisine Lab formår jeg at ramme de heltrigtige vinkler med hver gang jeg tager det i brug. Diamantstrygestålet føleslidt grov mod bladet, hvilket giver et rigtig flot resultat hver gang. Stegepandernemed hybridbelægningen er jeg kæmpe fan af, de laver en super stegeskorpe på samtligeemner man tilbereder på stegepanden – Hvilket også er derfor at jeg har skiftetalle stegepanderne ud i køkkenet til denne model."

Ejer & Køkkenchef hos Restaurant Svalegaarden

Simon Pedersen

Simon Pedersen er uddannet kok fra Villa Vest i Lønsturp, hvor Simon, under sin læretid, både var udsendt til Kunstmuseet Aalborg, skybar-Vietnam og Musikkenshus i Aalborg. Efterfølgende har Simon stiftet bekendtskab med forskellige gastronomiske køkkener inden han i 2018 startede Restaurant Rusk i Aalborg indtilhan i dag har overtaget Restaurant Svalegaarden. Svalegaarden, beliggende i Hasseries, indbyder til idyliske rammer i et traditionsrigt område - Som nu har opnået nye gastronomiske højder efter Simons overtagelse.

Simon udtaler følgende om Cuisine Lab:

"Knivene fra Cuisine lab er virkelig af høj kvalitet og ser meget flotte ud. Jeg har brugt nogle af knivene og man føler sig enormt sikker ved brugen af dem, de glider aldrig ud af hånden, for knivene ligger stabilt i hånden med en god vægtbalance samt veludformede skæfter sikre grebet hver gang. Især Legacy serien er jeg vild med. Knivene med det 8-kantede skæfte gør det muligt at have100% kontrol over kniven fra alle vinkler grundet det kantede skæfte – Uanset om du skære igennem en tyk steg, filetere en fisk vandret eller skære et element nede fra og op har du alt kontrol i hånden."

Konkurrence kok & Ejer af CK Dining

Rasmus Chmura Klausen

Rasmus Chmura Klausen startede sin karriere som souschef hos Bistro V i Aalborg, hvorefter han fortsatte sin udvikling hos Restaurant Uafhængig på Hotel Amerika, som Køkkenchef. I tiden hos Restaurant Uafhængig vandt Rasmus Gourmet Breakfast Trophy i Paris med Hotel Amerika. Derudover har Rasmus deltaget og vundet medaljer i en række andre konkurrencer. Efter tiden hos Restaurant Uafhængig, startede Rasmus hos Restaurant Fusion i Aalborg som assisterende køkkenchef, hvorefter Rasmus fortsatte sine drømme om at gå sin egen vej med Private Dining arrangementer igennem sit eget foretageren CK Dining.

Rasmus udtaler om Cuisine Lab:

"Første gang jeg fik en kniv i hånden fra Cuisine Lab, var jeg ikke i tvivl. Det er tydeligt at der er tanke og godt håndværk bag, og det er uden tvivl god kvalitet - det gælder også deres gryder og stegepander. Det er nogen af de bedste produkter jeg har arbejdet med, både i mit professionelle køkken og hjemme i privaten. Knivene ligger godt og behageligt i hånden, og det hele er i gode materialer. En bonus er selvfølgelige at de også er super pæne! Jeg kan kun anbefale at købe køkkenudstyr hos cuisine lab"