Cuisine Lab - En verden af køkkenudstyr

Om Cuisine Lab

Hans Nørgaard Harbo, ejer af Cuisine Lab

Hans Nørgaard Harbo - Dansk iværksætteri

Ejer & Stifter

Bag hele Cuisine Lab står vores ejer og stifter af virksomheden, Hans Nørgaard Harbo, som startede hele dette eventyr baseret på hans nørderi i topklasse udstyr samt interesse for madlavning, som den amatørkok han i virkeligheden er. Som Hans siger, så var Cuisine Lab aldrig blevet til det koncept det er blevet til i dag uden alle de fantastiske samarbejdspartnere vi har i Cuisine Lab, som strækker sig fra alle vores produktionspartnere, som har ansvaret for selve produktionen af vores varer rundt om i verdenen, og til de kokke vi samarbejder med hver dag for altid at kunne holde kvaliteten af vores super lækre produkter i toppen.

Madentusiast & Udstyrs Nørd

Den gode kvalitet

Vi vil bidrage til flere succesoplevelser i køkkenet, hvad enten det er med vores professionelle kokkeudstyr, inspiration til nye opskrifter, vedligeholdelse af dit udstyr eller udvide din horisont indenfor kokketeknikker under madlavningen. Cuisine Lab er mere end blot en butik, som sælger den ypperste kvalitet indenfor køkkenudstyr. Cuisine Lab er et community, for hverdagens helte i køkkenet. Hos Cuisine Lab bestræber vi os efter at kunne leverer inspiration til en vildere oplevelse når man arbejder med madlavning i alle facetter af processen.

Fokus på kvaliteten

Om vores produkter

Hos Cuisine Lab er vi dedikerede til at bringe det allerbedste inden for køkkenknive og knivslibningsprodukter til vores kunder. Vores passion for madlavning og den ultimative køkkenoplevelse driver os til konstant at udvikle og forbedre vores egen kollektion af køkkenudstyr.

Vores eksklusive sortiment af køkkenknive er designet med fokus på ergonomi, holdbarhed og præcision. Vi har tre serier af køkkenknive, hver med deres egne unikke egenskaber, som sikrer en perfekt vægtfordeling og komfortabelt greb. Skæftets særlige udformning gør arbejdet med kniven betydeligt nemmere og mere præcist, hvilket giver dig en enestående kontrol og finesse i køkkenet.

Men vi stopper ikke ved knivene. Vi er også stolte af vores sortiment af knivslibningsprodukter, som omfatter slibesten og strygestål. Disse produkter er nøje udvalgt for at sikre optimal skarphed og lang levetid for dine knive, så du kan nyde godt af deres højeste ydeevne år efter år.

Kundeservice i øjenhøjde.

Brug for hjælp?

Vi tror på at man skal behandle andre, som man gerne selv vil behandles. Derfor kan du altid være garanteret en god oplevelse når du handler med Cuisine Lab. Vi står ved de fejl der må komme, og vi retter op på dem, på bedste vis, uden at det går udover vores kunder. Fordi vi netop behandler vores kunder ligesom vi selv vil behandles, hvis vi var kunden.

Vi ved godt at køkkenudstyr kan være svært at navigere rundt i, og dertil kan virke forvirrende omkring hvad man egentligt har brug for hjemme i køkkenet. Derfor tilbyder vi 24 timers kundeservice, som betyder at vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer, således du hurtigt og effektivt får den nødvendige hjælp!

Så hvad end du har spørgsmål til valg af den rigtige kniv type eller model, eller størrelsen på den korrekte stegepande eller gryde, så sidder vi klar ved tasterne og telefonen til at guide dig igennem til det helt rigtige valg til dine behov!

Kontakt os her