Cuisine Lab - En verden af køkkenudstyr

Om Cuisine Lab

Hans Nørgaard Harbo, ejer af Cuisine Lab

Hans Nørgaard Harbo - Dansk iværksætteri

Ejer & Stifter

Bag hele Cuisine Lab står vores ejer og stifter af virksomheden, Hans Nørgaard Harbo, som startede hele dette eventyr baseret på hans nørderi i topklasse udstyr samt interesse for madlavning, som den amatørkok han i virkeligheden er. Som Hans siger, så var Cuisine Lab aldrig blevet til det koncept det er blevet til i dag uden alle de fantastiske samarbejdspartnere vi har i Cuisine Lab, som strækker sig fra alle vores produktionspartnere, som har ansvaret for selve produktionen af vores varer rundt om i verdenen, og til de kokke vi samarbejder med hver dag for altid at kunne holde kvaliteten af vores super lækre produkter i toppen.

Madentusiast & Udstyrs Nørd

Den gode kvalitet

Vi vil bidrage til flere succesoplevelser i køkkenet, hvad enten det er med vores professionelle kokkeudstyr, inspiration til nye opskrifter, vedligeholdelse af dit udstyr eller udvide din horisont indenfor kokketeknikker under madlavningen. Cuisine Lab er mere end blot en butik, som sælger den ypperste kvalitet indenfor køkkenudstyr. Cuisine Lab er et community, for hverdagens helte i køkkenet. Hos Cuisine Lab bestræber vi os efter at kunne leverer inspiration til en vildere oplevelse når man arbejder med madlavning i alle facetter af processen.

Fokus på kvaliteten

Om vores produkter

Hos Cuisine Lab kan vi tilbyde alle vores kunder en fantastisk oplevelse med madlavning ved brugen af vores special udviklede køkkenudstyr. Vores egen kollektion består af tre serier af køkkenknive, som er udviklet til at være ergonomisk korrekte og holbare nok til en hel livsstid. De har en optimal vægtfordeling samt et særligt udformet skæfte, som gør arbejdet med kniven markant nemmere. Udover vores køkkenknive har vi også en serie af gryder og stegepander, bestående af to størrelser gryder samt tre størrelser stegepander, som sikre at alles behov er dækket.

Som tilbehør til vores køkkenudstyr har vi et yderst elegant og funktionelt læderforklæde i brunt 100% full-grain læder. Og dertil har vi en række lækre produkter i massivt egetræ, som f.eks. skærebræt og serveringsbræt, samt udstyr til at vedligeholde dine knive. Du finder alt vores tilbehør her!

Udover vores egen kollektion har vi også et udvidet sortiment af særlige udvalgte produkter, som vi mener har dne ypperste kvaliter, som Cuisine Lab står for. Vi tror på at godt køkkenudstyr er vejen til et godt forhold til madlavning og ultimativt en sundere livsstil.

Kundeservice i øjenhøjde.

Brug for hjælp?

Vi tror på at man skal behandle andre, som man gerne selv vil behandles. Derfor kan du altid være garanteret en god oplevelse når du handler med Cuisine Lab. Vi står ved de fejl der må komme, og vi retter op på dem, på bedste vis, uden at det går udover vores kunder. Fordi vi netop behandler vores kunder ligesom vi selv vil behandles, hvis vi var kunden.

Vi ved godt at køkkenudstyr kan være svært at navigere rundt i, og dertil kan virke forvirrende omkring hvad man egentligt har brug for hjemme i køkkenet. Derfor tilbyder vi 24 timers kundeservice, som betyder at vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer, således du hurtigt og effektivt får den nødvendige hjælp!

Så hvad end du har spørgsmål til valg af den rigtige kniv type eller model, eller størrelsen på den korrekte stegepande eller gryde, så sidder vi klar ved tasterne og telefonen til at guide dig igennem til det helt rigtige valg til dine behov!

Kontakt os her