Bananpandekager opskrift - Det sunde alternativ - Cuisine Lab
Madinspiration

Bananpandekager opskrift - Det sunde alternativ

Ingredienser:

Det tørre:

1 dl havregryn
1 dl fuldkornshvedemel / grahamsmel
½ tsk kardemomme, vaniljepulver eller kanel
En lille smule salt

Det våde:
2 modne bananer
3 æg

Til tilberedning:
Smør til stegning

Fremgangsmåde
Mos de modne bananer grundigt og pisk dem sammen med æggene. Vend så de tørre ingredienser i skålen og pisk det hele sammen til en ens formet og jævn dej. 

Varm så din pande op med en smule smør som fedtstof. 

Placer så pandekagerne på panden i mindre klatter med en spiseske.

andekagerne steges på begge sider og de er færdige, når de er gyldenbrune på begge sider.

Pandekagerne skal steges 1-3 minutter på hver side alt efter hvor meget varme du har på din pande.

Se også: Vores opskrift på gyldne pandekager

Forslag til topping og tilbehør:

  • Græsk yoghurt
  • Friske bær og frugter
  • Honning
  • Peanut butter