Bananpandekager opskrift - Det sunde alternativ
Ingredienser:
Det tørre:
1 dl havregryn
1 dl fuldkornshvedemel / grahamsmel
½ tsk kardemomme, vaniljepulver eller kanel
En lille smule salt
Det våde:
2 modne bananer
3 æg
Til tilberedning:
Smør til stegning
Fremgangsmåde
Mos de modne bananer grundigt og pisk dem sammen med æggene. Vend så de tørre ingredienser i skålen og pisk det hele sammen til en ens formet og jævn dej.
Varm så din pande op med en smule smør som fedtstof.
Placer så pandekagerne på panden i mindre klatter med en spiseske.
andekagerne steges på begge sider og de er færdige, når de er gyldenbrune på begge sider.
Pandekagerne skal steges 1-3 minutter på hver side alt efter hvor meget varme du har på din pande.
Se også: Vores opskrift på gyldne pandekager
Forslag til topping og tilbehør:
- Græsk yoghurt
- Friske bær og frugter
- Honning
- Peanut butter