Køkkenudstyr

Hvorfor vælge en non-stick pande?

af Hans Nørgaard Harbo Jun 22, 2022

Hvorfor vælge en non-stick pande? - cuisinelab

Fordele ved en non-stick pande

En stegepande bruges til at tilberede mange forskellige ting i køkkenet. En god stegepande skal kunne klare alle opgaver lige fra sautering af grøntsager til pandekager - eller måske en god bøf. Dette stiller høje krav til stegepanden og dens funktionalitet, således du får den bedst mulige oplevelse i køkkenet. 

Hos Cuisine Lab har vi non-stick stegepander (det er også kaldet slip-let stegepander), der kan klare alle disse opgaver uden problemer. En non-stick pande er nem at gøre rent, nogen kan endda gå i opvaskeren. Der findes stegepander, som både kan bruges til gas, induktion og keramiske komfurer – men vigtigste af alt, så kan de give en smuk stegeskorpe, uanset om det er på en grøntsag eller en bøf.

Det sidste, men om muligt det vigtigste, du bør overveje, inden du beslutter dig for hvilken stegepande du vil investere i, er hvilken varmekilde du har hjemme i køkkenet. Hvis du har en induktionskogeplade derhjemme, har du brug for en pande, der kan varmes op af dette - men hvis du har et gaskomfur eller keramisk komfur, kan du have brug for en helt anden stegepande.

Relaterede artikler